Cover photo

A. Berglund on monipuolinen ja luotettava maanrakennuksen asiantuntija.

A. Berglundilta löydät kaikki palvelut saman katon alla. Meillä on laaja valikoima louhinta-, kaivuu- ja maanrakennuspalveluja. Olemme panostaneet koneparkkiimme ja laitteistoomme täyttämään asiakkaidemme vaatimuksia. Tämän ansiosta saat asiakkaanamme kaikki palvelut samasta paikasta, ilman alihankkijoista johtuvista viivästyksiä. Meille tärkeintä ovat kaikille osapuolille sujuvat sekä kustannustehokkaat projektit, huolimatta siitä, edustatko kuntaa, yritystä tai itseäsi yksityishenkilönä. Olemme joustava kumppani sekä isoissa projekteissa että pienemmissä hankkeissa.

Ota rohkeasti yhteyttä paikalliseen maanrakennuksen asiantuntijaasi!

Palvelumme

A. Berglundilla on laaja valikoima louhinta-, kaivuu- ja maanrakennuspalveluja. Lue lisää palveluistamme alla olevista linkeistä!

Ota yhteyttä jos haluat lisää infoa tai tehdä tarjouspyyntö.

A Berglund

Läpi harmaan kiven vuodesta 1966

A. BERGLUND

A. Berglund Oy on Tammisaaressa vuonna 1966 perustettu perheyritys. Ensimmäisten vuosien aikana toimintamme keskittyi louhintaan. Palvelutarjontamme alkoi laajentua, kun yrityksen perustaja Atle Berglund hankki ensimmäisen kaivinkoneen 1970-luvun alussa.

Tänään perheyritystä vetävät Atlen pojat Anders ja Johan Berglund. Olemme monipuolinen ja luotettava maanrakennuksen osaaja. A. Berglundin tiimissä työskentelee noin 15 ammattitaitoista ja kokenutta henkilöä. Asiakaskuntaamme kuuluvat muun muassa kunnat, suuret rakennusyritykset ja pientalorakentajat Raaseporissa, Hangossa sekä läntisellä Uudellamaalla.

Rala pätevyys
AAA paras luottoluokka
Luotettava kumppani
Rala sertifikaatti
Slide
Asema-alue – Tammisaari

Keväällä 2020 saimme Raaseporin kaupungilta toimeksiannon asema-alueen liikennejärjestelyjen uusimisesta. Tämä on yksi Raaseporin vilkkaimmista keskusta-alueista. Maanrakennuksen yhteydessä tie perusparannettiin ja rakennettiin hulevesien viemärit. Työhön kuului myös viimeistely, sisältäen asfaltoinnit ja kivetykset.

Slide
Fleminginkatu – Tammisaari

Tammisaaren Seminarieskolan on vanhan koulukaupungin maamerkkejä. Turvallinen koulutie on jokaisen oppilaan perusoikeus. Siksi olemme ylpeitä siitä, että saimme olla mukana, kun Raaseporin kaupunki halusi uusia liikennejärjestelyt koulun edustalla. Urakkaan kuului mm. kevytliikenneväylän rakentaminen.

Slide
Exethor, Horsbäck

A. Berglundille on erityisen mieluisaa tehdä töitä uusien paikallisten yritysten kanssa. LVI-yritys Exethor on oiva esimerkki siitä. Teimme Exethorin uuden halliin perustustyöt Horsbäckissä. Urakkaan kuului myös louhintatyöt ja ulkoiset LVI-työt.